Over ons

Over ons, over mij

Na ruim 25 jaar ondernemerschap  kwam hier door een scheiding een einde aan. Maar gewoon lekker door ploeteren en strijden. En met een burn-out als gevolg. Tijd om na te denken, hulp te accepteren en vooral veel, heel veel nadenken. Wat wil ik!

Waar word ik blij van? Hoe wil ik mijn leven verder inrichten? Lastige vragen! Maar ik wilde iets doen met mijn rugtas vol met onbetaalbare ervaringen al waren ze niet allemaal even leuk. Ik wilde anderen helpen. Mijn interesse in psychologie was er al jaren en volgde wel trainingen, cursussen en opleidingen. Zo beschik ik over de vak diploma’s EMDR therapeut, Relatiepsychologie, Relatiecoaching en  RET therapeut.

Het glas stroomt over van positieve energie

Bloed blijft kruipen waar het niet gaan kan, en daarom ben ik nu gestart met een nieuwe eigen praktijk. Het glas stroomt nu over, over van energie en zin. Een praktijk met een focus en duidelijke specialisatie, Relatietherapie. Op het moment dat het het donkerste was in mijn leven kreeg ik ook nog de mogelijkheid mij te vestigen op diverse locaties in het noorden en oosten, de omgeving bij hotel Tjaarda (waar de weekend sessies worden gehouden) die zo mooi is dat het een feestje is om hier te mogen werken. Mag ik jullie helpen om jullie relatie vuur en passie in te blazen?

Wij doen het graag anders, anders dan bij de meeste relatietherapeuten. Wij hebben onze eigen therapie gebaseerd op wetenschappelijk bewezen therapieën met ons eigen sausje. Ieder mens is uniek en iedere relatie dus ook. Wij vinden daarom  niet dat er een standaard therapie mogelijk is.

Luxe en weldaad

Naast een luxe omgeving verwennen we jullie ook. Wij vinden het belangrijk dat jullie je thuis voelen. Wij zijn trots dat jullie de stap hebben genomen naar ons toe te komen. Dat waarderen we en verwennen jullie daarom graag met lekkere drankjes en hapjes. Het is allemaal net even anders dan bij de therapeut om de hoek.

De therapie

het glas stroomt over

We beginnen bij het begin en starten met een telefonisch kennismakingsgesprek.

Voor we van start gaan krijgt u een mail voorin u zoveel mogelijk gegevens over jullie relatie op kwijt kunt. Dit scheelt weer tijdens de sessies en  zo kunnen we snel en doelgericht van start.

In een eerste sessie gaan we dieper in op jullie relatie maar ook over wie jullie zijn, en waarom jullie zijn en doen zoals jullie zijn. Wat is jullie bagage, ieder afzonderlijk en samen.

Hierin wijken we nog niet veel af van de andere praktijken maar dat gaat snel veranderen en dan op de inhoudelijke kant en de uitvoering hier van.

Soms kan het gebeuren dat we een sessie hebben waarin jullie apart aan de slag gaan, soms de ene helft van de tijd met hem en de andere helft van de tijd met haar.

Hoe het verder gaat zullen we per koppel bekijken en bespreken maar de meeste (wekelijkse) sessies bestaan uit 8 tot 10 sessies en een terugkom sessie om te kijken hoe het nu gaat.

Maar heel effectief en zeker voor stellen in een crisis zijn onze weekend sessies. Op vrijdagmiddag kom je aan bij hotel Tjaarda in Oranjewoud gelegen in de heerlijke bossen. Het hele weekend worden jullie omringd met alle luxe in een ontspannende omgeving. En hebben we dagelijks diverse relatiesessies en leuke opdrachten om voor jullie samen tussen door te werken aan jullie relatie. Echt een aanrader en zeer effectief!