Investering

Investering :

Wij zien het de tarieven als een investering zeker niet als kosten. Het draait om het redden van uw relatie en mocht dit onverhoopt niet lukken. Dat u op een vredige wijze en meer begrip voor elkaar heeft tijdens de moeilijke periode die gaat volgen. Een scheiding is vele malen duurder dan de investering in deze therapie bij dé relatietherapeut.

Niet de goedkoopste, wel de beste!

Eerlijk is eerlijk we zijn misschien niet de goedkoopste maar dat willen we ook zeker niet, maar wij willen wel de beste zijn!  Zie het als een investering in je relatie of huwelijk. Een scheiding is vele malen duurder, en mochten jullie toch besluiten uit elkaar te gaan wat in sommige gevallen gewoon onvermijdelijk en het beste is. Als het dan zo is kan deze therapie erbij dragen dat het niet in een vechtscheiding uitmond want ook dan is het naast toch al een hele nare ervaring ook nog een langdurige ervaring. Zeker als er kinderen in het spel zijn moet je als ouders het niet eens willen.

Vraag eens aan je werkgever wat deze vergoed? Therapie vergoeden is voor de werkgever veelal van belang om ziekteverzuim terug te dringen.

In alle therapieën en sessies worden jullie verwent met luxe drankjes, chocolade en lekkernijen.

  • Een wekelijkse sessie gedurende 8 tot 10 weken en een terugkom sessie na 12 weken, intake en  uitgebreide voorbereiding vooraf  € 1000.- (veelal probleemgerichte therapie
  • Een korte wekelijkse sessie van 4 weken met langere sessies €850,- Om net even dat duwtje te geven in de goede richting of juist net de positieve afronding als jullie toch besluiten samen niet verder te gaan. (veelal oplossingsgerichte coaching)
  • Een intensieve weekend sessie van vrijdag t/m zondag met heel veel luxe, overnachtingen, diners, champagne, En echt leuke opdrachten die jullie lachspieren zal trainen en uiteraard de therapie €1750,- .Maar dan word je ook heerlijk verwent. (voor mensen zonder crisis is deze ook leuk om je relatie te verstevigen) De overnachtingen, diner, ontbijt en welness worden verzorgd in het vlakbij gelegen Hotel Tjaarda in de bossen van Oranjewoud. Uitgebreide info 
  • Knuffelworkshop €150,- per stel
  • EMDR therapie €75,- per uur
  • Business en ondernemerscoaching €145,- excl. btw
  • Mindfulness based cognitieve therapie 8 sessies plus een dag €350,-  individuele sessies €85,- per sessie
    investering relatietherapeut.com

Sessies kunnen bij ons op het kantoor plaats vinden maar ook buiten op de veranda of in de romantische tuin . Ook kunnen we er samen voor kiezen een wandeling te maken in de bossen van ’t Oranjewoud. Jullie moeten je optimaal bij ons op gemak voelen.